Razvijte svoju poduzetničku ideju – poziv

Datum objave:
2.5.2019
Kategorija:
Vijest
Razvijte svoju poduzetničku ideju – poziv
No items found.

Pozivamo Vas da razvijete svoju poduzeničku ideju kroz aktivnost  projekta  POP-UP Ruralni društveno-inovativno hubovi.

Projekt proveodi LAG Škoji zajedno s LAG-om Međimurski doli i bregi, ACT Grupom iz Čakovca, Veleučilištem VERN iz Zagreba, Visokim gospodarskim učilištem iz Križevaca te Fakultetom organizacije i informatike iz Varaždina.

Jedna od aktivnosti projekta je organizacija tzv. pop-up ruralnih hubova, trodnevnog događanja tijekom kojeg će timovi studenata, stručnjaka i predstavnika lokalnih udruga pomagati zainteresiranim nositeljima razvojnih inicijativa i projekata iz lokalne zajednice u pokretanju ili razvoju poduzetničkih ideja.

POP-UP hubovi održat će se u gradu Visu od 22. do 24. svibnja 2019.u zgradi Veleučilišta VERN.

Prihvatljivi prijavitelji su nositelji OPG-ova, obrtnici, poduzetnici, nezaposleni, predstavnici udruga, studenti i svi drugi članovi lokalne zajednice koji bi svoju poduzetničku ideju htjeli pretvoriti u stvarnost i doprinijeti razvoju lokalne zajednice i društva općenito. Prijavom svoje ideje/inicijative/poduzetničkog pothvata, kroz tri dana trajanja ruralnih pop-up hubova, prijavljeni će dobiti znanje, iskustvo, podršku u razvoju od strane predstavnika lokalnih udruga, studenata i stručnjaka uključenih u projekt.

Sudjelovanje na ovoj aktivnosti je besplatno, te su svi troškovi sufinancirani iz projekta POP-UP Ruralni društveno-inovativno hubovi sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Molimo sve zainteresirane da se najkasnije do 15. svibnja prijave ispunjavanjem prijavnog obrasca na ovoj poveznici za sudjelovanje na hubu. Nakon završetka prijava, svi prijavljeni bit će kontaktirani.

Ruralni Hubovi

Pogledaj ostale vijesti