Javni poziv za sudjelovanje u radionicama projekta POP-UP RURAL HUBS

Datum objave:
13.12.2019
Kategorija:
Vijest
Javni poziv za sudjelovanje u radionicama projekta POP-UP RURAL HUBS
No items found.

Nakon održanih radionica u svibnju i listopadu ove godine, krećemo s novim ciklusom radionica projekta POP-UP ruralni društveno-inovativni hubovi kroz koje možete razvijati svoju poslovnu ideju, inicijativu ili projekt. Dobrodošli su svi projekti bez obzira na fazu realizacije – i ideja je dovoljna!

Pozivamo prijavitelje projekata s prethodno održanih radionica da nastave svoj angažman, ali i sve druge zainteresirane s otoka Visa da se prijave i uključe sa svojim idejama! POP-UP hubovi održat će se u Komiži 17. prosinca (Centar za pomoć i njegu Komiža, s početkom u 17.30 sati) i u Visu 18. prosinca 2019. (Srednja škola, s početkom u 09.00 sati).

Prihvatljivi prijavitelji su nositelji OPG-ova, obrtnici, poduzetnici, nezaposleni, predstavnici udruga, studenti i svi drugi članovi lokalne zajednice koji bi svoju poduzetničku ideju htjeli pretvoriti u stvarnost i doprinijeti razvoju lokalne zajednice i društva općenito. Prijavom svoje ideje/inicijative/poduzetničkog pothvata, prijavljeni će dobiti znanje, iskustvo i podršku u razvoju od strane predstavnika partnera uključenih u projekt.

Sudjelovanje na ovoj aktivnosti je besplatno, a sve što trebate napraviti jest ispuniti obrazac za prijavu.

Cjeloviti tekst poziva možete preuzeti niže.

Pogledaj ostale vijesti