Upitnik na temu kulturne i prirodne baštine LAG-a Škoji

Datum objave:
6.6.2022
Kategorija:
Vijest
Upitnik na temu kulturne i prirodne baštine LAG-a Škoji
No items found.

Povezane vijesti

Trenutno nema povezanih vijesti.
Nema povezanih vijesti.

U procesu izrade nove Lokalne razvojne strategije LAG-a Škoji ključno je prepoznati potrebe i kreirati intervencije koje izravno odgovaraju potrebama stanovnika našeg područja.

Proces izrade nove LRS je u tijeku i dosad su održane 3 dioničke radionice kojima je cilj identificirati lokalne razvojne potrebe i projektne ideje. Dosad održane radionice odnosile su se na sektor poljoprivrede, ruralnu infrastrukturu te prirodnu i kulturnu baštinu našeg područja.

S obzirom da su prirodna i kulturna baština prepoznate kao važne razvojne snage našeg područja, te je tema privukla i velik broj sudionika na radionici u Komiži, kreirali smo upitnik kako bismo prikupili što više povratnih informacija i mišljenja o načinima očuvanja i održivog korištenja prirodne i kulturne baštine obuhvata LAG-a Škoji (Hvar, Vis, Šolta). Na taj način ćemo kvalitetnije identificirati lokalne razvojne potrebe i projektne ideje te omogućiti implementaciju odgovarajućih intervencija u strategiju programskog razdoblja 2023.-2027.

Stoga vas pozivamo da ispunjavanjem upitnika podijelite svoje mišljenje o ovoj temi!

Pogledaj ostale vijesti