ODABRANI PROJEKTI PRISTIGLI NA NATJEČAJ LAG-A ŠKOJI ZA TIP OPERACIJE 2.1.1 “ ULAGANJE U POKRETANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIH TEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO“.

Datum objave:
23.6.2021
Kategorija:
Vijest
ODABRANI PROJEKTI PRISTIGLI NA NATJEČAJ  LAG-A ŠKOJI ZA TIP OPERACIJE 2.1.1 “ ULAGANJE U POKRETANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIH TEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO“.
No items found.

Upravni odbor Lokalne akcijske grupe „Škoji“ na Sjednici održanoj 21. lipnja 2021. godine donio je

ODLUKE O ODABIRU PROJEKATA PRISTIGLIH NA NATJEČAJ  LAG-A ŠKOJI ZA TIP OPERACIJE 2.1.1

“ ULAGANJE U POKRETANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIHTEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO“.

Pozitivno su ocijenjene i odabrane obje prijave pristigle na Natječaj.

Odluke su donesene temeljem Natječaja za provedbu tipa operacije2.1.1 iz Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe „Škoji“ : „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ (referentna oznaka: 01/20/2-1-1, Verzija 1.0 od 14. prosinca 2020.)te Izmjene natječaja za provedbu tipa operacije 2.1.1 „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo(referentna oznaka: 01/20/2-1-1, Verzija 1.1 od 15. siječnja 2021.) objavljenih na mrežnim stranicama Lokalne akcijske grupe „Škoji“,

Popis odabranih  projekta pogledajte u privitku.

Odabrani projekti upućuju se u proceduru odobrenja u Agenciju za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Pogledaj ostale vijesti