Upitnik na temu: intervencije za poljoprivredna gospodarstva u novoj strategiji LAG-a Škoji

Datum objave:
7.9.2022
Kategorija:
Vijest
Upitnik na temu: intervencije za poljoprivredna gospodarstva u novoj strategiji LAG-a Škoji
No items found.

Povezane vijesti

Trenutno nema povezanih vijesti.
Nema povezanih vijesti.

Proces izrade nove strategije LAG-a Škoji za nadolazeće programsko razdoblje u punom je zamahu. Kako bismo što kvalitetnije osmislili intervencije koje odgovaraju potrebama stanovnika izuzetno nam je važno čuti Vaše mišljenje.

Ovoga puta želimo prikupiti informacije o potrebama poljoprivrednih gospodarstava s našeg područja, pri čemu nam je vrlo važno znati tko su potencijalni korisnici, čime se bave i u kojem opsegu te u što bi željeli ulagati kad bi za svoja ulaganja mogli dobiti sredstva potpore.

Prethodno programsko razdoblje pokazalo je velik interes poljoprivrednika na natječajima LAG-a za mala poljoprivredna gospodarstva pa pozivamo poljoprivrednike s Hvara, Visa i Šolte da podijele s nama informacije o svojim interesima kako bismo u idućem programskom razdoblju mogli još kvalitetnije odgovoriti na potrebe poljoprivrednika.

Stoga molimo da ispunjavanjem ovog upitnika ukažete na svoje potrebe i date nužne smjernice za kreiranje intervencija koje će pomoći razvoju poljoprivrede na našem obuhvatu u razdoblju 2023. – 2027.

Pogledaj ostale vijesti