Priopćenje o stanju provedbe LEADER/CLLD pristupa na području Hvara, Šolte i Visa

Datum objave:
28.8.2020
Kategorija:
Vijest
Priopćenje o stanju provedbe LEADER/CLLD pristupa na području Hvara, Šolte i Visa
No items found.

Povezane vijesti

Trenutno nema povezanih vijesti.
Nema povezanih vijesti.

Otoci Hvar, Vis i Šolta predstavljaju gotovo jedinstveno područje u Republici Hrvatskoj koje u ovom programskom razdoblju na jedinstvenom području obuhvata provode LEADER/CLLD mjeru iz 2 europska fonda i dva operativna programa – Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj kao mjera 19 Programa ruralnog razvoja RH (LAG Škoji) i  Europski fond za pomorstvo i ribarstvo kroz Mjeru III.2/III.3 Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo (FLAG Škoji).

 

Osnovna uloga LAG-ova i FLAG-ova je izrada i provedba razvojnih strategija za svoja područja, a s ciljem informiranja o trenutnom stanju provedbe LEADER/CLLD-a pripremili smo objedinjeno Priopćenje o stanju provedbe LEADER/CLLD pristupa na Hvaru, Šolti i Visu u kojem se sumirane nalaze informacije o raspisanim natječajima, odabranim i odobrenim projektima, raspisanim iznosima, preostalim iznosima i planovima za budućnost za obje organizacije.

 

Osim provedbe strategija, LAG i FLAG Škoji se rado uključuju i pokreću lokalne aktivnosti, pružaju tehničku pomoć tamo gdje je potrebna, pokreću i podupiru kampanje i razne manifestacije i sl. o čemu također možete čitati u Priopćenju.

 

U želji da informacije o našem radu budu bliže i dostupne svima, namjera nam je ažurirano Priopćenje objavljivati dva puta godišnje.

Pogledaj ostale vijesti