Predstavljamo novu web platformu O-kupi otok za promociju otočnih proizvoda

Datum objave:
2.5.2020
Kategorija:
Vijest
Predstavljamo novu web platformu O-kupi otok za promociju otočnih proizvoda
No items found.

LAG i FLAG Škoji te LAG i FLAG Brač izradili su web platformu O-kupi otok za promociju otočnih proizvoda koja spaja proizvođače s kupcima. Nakon intenzivnog rada koji je uslijedio kako bi ideja postala stvarnost, platforma je postavljena, dostupna i u funkciji.

O-kupi otok na jednom mjestu predstavlja proizvode i proizvođače s otoka Brača, Hvara, Šolte i Visa i okuplja kompletnu otočnu ponudu - od ribe, maslinovog ulja, meda do slastica i marmelada. Stranica je zamišljena tako da svi zainteresirani kupci mogu jednostavno pristupiti ponuditeljima proizvoda, pregledati njihovu ponudu i izravno se dogovarati s njima o načinima dostave. Usput, svaki od ponuditelja predstavljen je zasebno pa kupci mogu upoznati lica ljudi koji stoje iza proizvoda, upoznati priču svakog otočnog proizvođača, obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, ribara.

Inicijativa za pokretanje ovog projekta krenula je od LAG-a i FLAG-a Brač, a projektu se uskoro priključuju i LAG i FLAG Škoji.

Ideja o povezivanju proizvođača i kupaca upotpunila se idejom o povezivanju otoka u svojevrsnu otočnu regiju kako bi se stvorila birana, kvalitetom i izvornošću prepoznatljiva ponuda, namijenjena stanovnicima i posjetiteljima otoka, kao i svim ljubiteljima otoka i otočnih proizvoda.

Pozivamo sve stanovnike naših otoka da podrže lokalne proizvođače, ali i sve one željne otočnih delicija da posjete našu web platformu O-kupi otok.

KUPI DOMAĆE • KUPI LOKALNO • O–KUPI OTOK

Pogledaj ostale vijesti