Posjet poljoprivrednicima sa Šolte koji su ostvarili potpore na prvom natječaju LAG-a Škoji

Datum objave:
5.6.2020
Kategorija:
Vijest
Posjet poljoprivrednicima sa Šolte koji su ostvarili potpore na prvom natječaju LAG-a Škoji
No items found.

U nastojanju da posjetimo sve nositelje projekata koji su na našem prvom Natječaju za provedbu TO 1.1.4 "Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava" (istovjetan 6.3.1 PRR-a) dobili potpore u iznosima po 15.000 EUR, ovog tjedna posjetili smo Šoltu i tri šoltanska poljoprivrednika koji su upravo u poslovima provedbe svojih projektnih aktivnosti.

S dodijeljenim potporama OPG Ivo Zlendić, OPG Kaštelanac Vicko i OPG Balić Karlo već su nabavili većinu opreme, strojeva i mehanizacije, uredili zemljišta i posadili sadnice iz svojih projektnih planova.

Ova tri OPG-a samo su dio nositelja projekata koji su ostvarili potpore kroz Natječaj za provedbu TO 1.1.4 kojim je 13 poljoprivrednih gospodarstava s područja LAG-a Škoji dodijeljeno ukupno 1.440.913,50 HRK potpora za postizanje konkurentnosti u poljoprivrednom sektoru. Želja nam je u narednom periodu posjetiti sve nositelje projekata kojima je odobrena potpora putem prijave na natječaje LAG-a Škoji, a svaki projekt predstavit ćemo zasebno na našem webu.

Zahvaljujemo Općini Šolti i OPG-ovima na domaćinstvu i logističkoj pomoći prilikom obilaska.

Pogledaj ostale vijesti