MLADI KAO NOSITELJI CJELOGODIŠNJIH DRUŠTVENO-GOSPODARSKIH DJELATNOSTI I AKTIVNOSTI NA OTOCIMA

Datum objave:
13.9.2022
Kategorija:
Vijest
MLADI KAO NOSITELJI CJELOGODIŠNJIH DRUŠTVENO-GOSPODARSKIH DJELATNOSTI I AKTIVNOSTI NA OTOCIMA
No items found.

Povezane vijesti

Trenutno nema povezanih vijesti.
Nema povezanih vijesti.

LAG Škoji je u postupku izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a Škoji za razdoblje 2023.-2027. koja predstavlja temeljni operativni dokument za financiranje projekta na području otoka Hvara, Visa i Šolte putem LEADER/CLLD mjere iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Iako smo u programskom razdoblju 2014.-2020. i prijelaznom razdoblju 2021.-2022. bili usmjereni na financiranje male ruralne infrastrukture i projekte malih poljoprivrednih gospodarstava, novo programsko razdoblje donosi novosti u prihvatljivim ulaganjima u sklopu LEADER  mjere što nam i omogućuje pružanje adekvatnijeg odgovora na lokalne razvojne potrebe.

Kako bismo što bolje postavili provedbeni okvir za Programsko razdoblje 2023.-2027., dana 15.rujna 2022. u gradu Visu organiziramo radionicu na temu: „Mladi kao nositelji cjelogodišnjih društveno-gospodarskih djelatnosti i aktivnosti na otocima - mogućnosti za buduća ulaganja kroz LRS LAG-a Škoji 2023.-2027.“

Temeljna svrha ove radionice usmjerena je osmišljavanju intervencija kojima bi naglasak bio na ulozi i poticanju mladih za razvoj održive otočne poljoprivrede, ulaganjima u pokretanje poslovanja u nepoljoprivrednim aktivnostima te ulaganjima u malu ruralnu infrastrukturu čiji će korisnici biti mladi.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže jer bi Vašim učešćem dali doprinos cilju radionice, a to je identificiranje relevantnih tipova intervencija namijenjenih mladima.

Radionica će se održati 15. rujna 2022. godine u unutrašnjem prostoru novootvorenog restorana „Peškarija“ na adresi  Obala sv. Jurja 28, u gradu Visu.

Iako je formalni početak radionice predviđen za 13:30 sati, pozivamo Vas da nam se priključite već od 13:00 sati na domjenku dobrodošlice i registraciji sudionika.  

Veselimo se Vašem dolasku!

Pogledaj ostale vijesti