Ponuda škoja

Datum objave:
6.4.2020
Status:
Projekt u provedbi
Ponuda škoja
No items found.

Ponuda Škoja nastala je na poticaj članova LAG-a i FLAG-a Škoji kako bi se stvorila platforma koja bi okupljala lokalne, otočne (Hvar, Vis i Šolta) OPG-ove, ribare i proizvođače. Na ovaj način oni lakše pronalaze put do svojih kupaca, a kupci mogu pogledati bogatu ponudu na jednom mjestu i direktno stupiti u kontakt.

Facebook stranica Ponuda Škoja zaživjela je kao odgovor na izvanrednu situaciju s epidemijom u kojoj smo se našli, a koja proizvođačima, OPG-ovima i ribarima otežava plasman robe na tržište. Želja nam je poljoprivrednicima i ribarima s našeg područja olakšati komunikaciju s potencijalnim kupcima njihove robe, ali i kupcima omogućiti da iz sigurnosti vlastitog doma kupuju i podržavaju lokalne proizvođače.

Ponuda Škoja već sada nudi mogućnost naručivanja niza lokalnih namirnica, od ribe do povrća, džemova, meda, jaja i mliječnih proizvoda, a svi koji bi željeli svoju ponudu oglasiti na Ponudi Škoja mogu nam se obratiti putem e-mail adrese info@lag-skoji.hr, telefonski na broj 091 5651610 ili inboxom na samoj Facebook stranici Ponuda Škoja.

Gledajte, naručite i guštajte. I na taj način podržite lokalno!

Pogledaj ostale projekte LAG-a