OPĆINA SUĆURAJ - Uređenje prostora ispred Osnovne škole

Datum objave:
1.2.2022
Odabrani projekt proizišao iz:
Natječaj za provedbu tipa operacije 2.1.1 „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“
OPĆINA SUĆURAJ - Uređenje prostora ispred Osnovne škole
No items found.

Općina Sućuraj nalazi se na istočnom dijelu otoka Hvara i najbliže je mjesto kopnu. U Sućurju živi 400-tinjak stanovnika, od kojih je određen broj i školske djece. Kako bi se upravo njima uveli novi sadržaji, projektom koji je sufinanciran putem natječaja LAG-a Škoji (T.O. 2.1.1), uređen je prostor ispred Osnovne škole Ante Anđelinović u Sućurju. To će školskoj djeci, ali i ostalima malim i velikim,  omogućiti kvalitetnije provođenje slobodnog vremena. Preuređeni prostor je pogodan za organiziranje raznih događaja (koncerata, predstava i sl.), kao i za druženje svih stanovnika i posjetitelja Sućurja. Nekad neprimjetna lokacija tako je korištenjem sredstava putem natječaja LAG-a Škoji pretvorena u iskoristiv prostor, pogodan za društvena događanja.

Obavljena posjeta lokaciji ulaganja projekta „Uređenje prostora ispred Osnovne škole –Sućuraj“ obavljena je 25.01.2022. te je utvrđeno da je ulaganje izvršeno na propisan način, što je ujedno bio i posljednji preduvjet za isplatu završne rate.

Tim LAG-a Škoji iznimno je zadovoljan što je putem provedbe natječaja pridonio poboljšanju uvjeta života lokalnog stanovništva i gostiju i veselimo da svakom novom završenom projektu.

Vidimo se na nekoj novoj kontroli!

Pogledaj ostale odabrene projekte