GRAD VIS – Poboljšanje usluge u Dječjem vrtiću Vis

Datum objave:
30.11.2023
Odabrani projekt proizišao iz:
II. natječaj LAG-a Škoji za provedbu tipa operacije 2.1.1 „ULAGANJE U POKRETANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIH TEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO“
GRAD VIS – Poboljšanje usluge u Dječjem vrtiću Vis
No items found.

Grad Vis uspješno je proveo još jedan projekt prijavljen na natječaj LAG-a Škoji za TO 2.1.1  -„Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“. U sklopu projekta opremljen je dječji vrtić te je nabavljeno sljedeće: rolo zavjese s aluminijskom kazetom, antistres podloga za terasu jasličara, pomični element za terasu jasličara, bebin ograđeni trg (namještaj za jasličku skupinu, kutna drvena ograda sastavljena od više elemenata za igru), kante (plava, zelena, žuta, crvena), kolica za podjelu hrane inox -5 komada. To je nastavak opremanja DV Vis koji je od 2015.godine u novom objektu. Ulaganjem su se dodatno poboljšali uvjeti zaposlenika i djece. Provedbom projekta najmlađi stanovnici Visa dobili su prostor za sigurniju igru i kvalitetniju provedbu predškolskog programa za djecu, a zaposlenicima je rad sa djecom dodatno poboljšan.  

Posjetom lokaciji ulaganja projekta od strane zaposlenika LAG-a Škoji utvrđeno da je ulaganje izvršeno na propisan način, što je ujedno bio i posljednji preduvjet za isplatu završne rate.

Uvijek smo sretni kada se projekti uspješno okončaju, a iznimno nas raduje da smo mališanima s naših škoja uljepšali djetinjstvo i boravak u vrtiću.

Čestitamo Gradu Visu!

Pogledaj ostale odabrene projekte