GRAD STARI GRAD – Adaptacija prostora za pripremu hrane Dječjeg vrtića „Sardelice“

Datum objave:
20.5.2024
Odabrani projekt proizišao iz:
II. natječaj LAG-a Škoji za provedbu tipa operacije 2.1.1 „ULAGANJE U POKRETANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIH TEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO“
GRAD STARI GRAD – Adaptacija prostora za pripremu hrane Dječjeg vrtića „Sardelice“
No items found.

Dječji vrtić „Sardelice“ nalazi se u Starom Gradu, a korisnici su djeca jasličke i vrtićke dobi sa šireg područja. Kako bi se zadovoljile potrebe najmlađih putem projekta prijavljenog od Grada Starog Grada na natječaj LAG-a Škoji za TO 2.1.1 „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ izvršena je adaptacija i opremanje prostora za pripremu hrane. Prije opremanja kuhinje odrađeni su građevinski, obrtnički i instalaterski radovi kojima su izmijenjene elektro i vodovodne instalacije, odrađeni su zidarski radovi, postavljene su nove podne i zidne pločice i na koncu odađeni su i soboslikarski radovi. U prostor je ugrađena nova oprema – kuhinja za pripremu hrane sukladno normativima. Projektom adaptacije osigurana je  veća zdravstvena ispravnost i sigurnost prostora za pripremu hrane, čime se poboljšava  kvaliteta usluga u odgojno-obrazovnoj ustanovi na zadovoljstvo korisnika – djece i roditelja.

Realizacijom ovog projekta doprinosi se razvoju socijalne infrastrukture te se stvaraju preduvjeti za kvalitetan život i okružje za obitelji na otoku.

Posjetom lokaciji ulaganja projekta od strane zaposlenika LAG-a Škoji utvrđeno da je ulaganje izvršeno na propisan način, što je ujedno bio i posljednji preduvjet za isplatu završne rate.

Čestitamo Gradu Starom Gradu na uspješnoj provedbi!

Pogledaj ostale odabrene projekte