GRAD KOMIŽA - Projekt opremanja Geostaze "Put polja"

Datum objave:
25.4.2023
Odabrani projekt proizišao iz:
GRAD KOMIŽA - Projekt opremanja Geostaze "Put polja"
No items found.

Grad Komiža je uspješno proveo još jedan projekt financiran putem natječaja LAG-a Škoji. Projektom Geostaza "Put polja" na području današnjeg Antičkog puta povezana su stara naselja sa Komižom, i to u potezu od grada Komiže preko Podhumlja, Podšpilja, Žena glave i Borovika do naselja Duboke. Na tematskom putu postavljene su informativno-edukativne ploče, orijentacijski putokazi i klupe za odmor.
Opremanjem tematskog puta sačuvala se vrijedna baština, povećala prometno-pješačka povezanost naselja, a posjetiteljima je pružena nova ponuda.   Projekt opremanja Geostaze "Put polja“ na otoku Visu financiran je putem natječaja LAG-a Škoji T.O. 2.1.1 - Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, te je odobrena potpora u iznosu od 399,375,00 kn.

Posjeta lokaciji ulaganja projekta Geostaza „Put polja“ od strane zaposlenika LAG-a Škoji obavljena je 25.4.2023. te je utvrđeno da je ulaganje izvršeno na propisan način i da je opremanje izvedeno sukladno prijavnoj dokumentaciji, što je ujedno bio i posljednji preduvjet za isplatu završne rate.

Čestitamo Gradu Komiži na uspješnoj provedbi!

Pogledaj ostale odabrene projekte