Volonteri


Od srpnja 2013. LAG Škoji provodi Mjeru 202 IPARD  programa. Navedena mjera  koncipirana je tako da omogući Lagovima provedbu vlastite Lokalne razvojne strategije i omogući  kreiranje operativnih kapaciteta za implementaciju  razvojnih projekata i  provedbu mjera iz Programa ruralnog razvoja u periodu 2014-2020.

.

Podmjera 1 Mjere 202 članovima, zaposlenicima i volonterima Laga omogućuje sudjelovanje na studijskim putovanjima, seminarima i radionicama kojima se usvajaju znanja i vještine potrebne za izradu i provedbu projekata.

.

LAG Škoji želi iskoristiti tu mogućnost i stvoriti operativnu bazu mladih ljudi osposobljenih da aktivno sudjeluju u  izradi i provedbi projekata  te tako pridonesu razvoju Laga.

.

Ukoliko  se i sami  želite uključiti u rad  Laga  Škoji i  usvojiti znanja i vještine koje će vam pomoći u osobnom i profesionalnom  razvoju pozivamo Vas da nam se pridružite kao volonter .

.

Lag Škoji i volonteri sklapaju Ugovor o volontiranju, te se volonteru izdaje potvrda o volonterskom stažu u Lagu Škoji.

.

Želite li nam se pridružiti kao volonter molimo Vas da nam se obratite osobno u uredu Laga ili pismeno putem pisma namjere uz priloženi životopis.

.

Obrazac životopisa možete preuzeti ovdje (.doc)